Euro-munt - Via deze munt vindt u informatie over de prijs en kosten van een rookkanaal aanleggen bij een open-haard en het plaatsen van kachelpijpen bij een houtkachel. U vindt er ook het formulier voor een kosten berekening voor de aanleg van een rookkanaal.

 

►Rookkanalen.info◄

 

Webshop - Rookkanaal - Webwinkel

In onze online shop, leveren wij aan u voor beslist scherpe prijzen, mooie enkelwandige en dubbelwandige rvs rookgaskanalen, dikwandige kachelpijp 2 mm, evenals rvs flexibel rookkanaal. De uitvoering van deze rvs rookkanalen en de kachelpijp is van uitstekende kwaliteit en de prijs ervan is zeker een van de laagste in Nederland en België. Kijk in onze webshop ook naar ons ruime aanbod van schoorsteenkanaal, schoorsteenpijp en ook voor kachelbuis en kachelbuizen, ook voor rookgasafvoer en rookgaskanaal.

Cookies: Webwinkel - Rookkanalen.info maakt ook gebruik van cookies, dit is o.a. nodig om de functies te kunnen gebruiken zoals mandje en het inlogsysteem.

 

Rookafvoer, kachelpijp, kachelbuis. Bij ons uw rookkanaal kopen op internet, voor uw openhaard en houtkachel.

─────

Rookkanalen.info - SchouwSpel.nl Haard-Kachel.eu - Haard-Kachel.nl Woonstation.nl - zijn onderdeel van - Schouwen & Haarden winkel - Vogelenzang Haarden

Google+onze kachelpijp webshop op Facebook
 
E-mail
Flexibel diam 180mmFlexibel diam 250mm

Flexibel diam 200mm
Bekijk grote afbeelding


Flexibel diam 200mm

Prijs per product (stuks): €41,00


Flexibel rookkanaal / kachelpijp Ø 200 mm, het kanaal van deze maat is weinig flexibel. De prijs er van geldt per meter. Wanneer het kanaal verstuurd moet worden, geldt minimale afname van 8 meter.